Pe 1 decembrie 2010 nu se vor face călătorii prin poarta stelară! Poarta Stelară va fi închisă pentru revizia tehnică trimestrială!

Succesul acțiunii din 25 noiembrie 2010, care nu ar fi fost posibil fără noi, cum spune Tigru, ne-a atras atenția asupra unei situații mai speciale! Poarta Stelară – alias proiectorul optico-mecanic, alias planetariul, alias cei care ghidează butoanele – s-a supraîncălzit, într-o zi suprainteresantă și … are nevoie de puțin repaus pentru răcirea circuitelor, motoarelor și sinapselor digitale care realizează transferul intergalactic! Așa încât, profităm de ziua națională, 1 decembrie, pentru ai da un respiro.

Pe 1 decembrie 2010 Planetariul Baia Mare este închis și reprezentațiile vor fi reprogramate pentru altă zi. Este important de precizat că în sala de la intrare a fost instalat un pom de iarnă, frumos ornamentat de doamna Terezia, si tot ce ne lipsește acum sunt colindătorii și un moment mai liber din programul lui Moș Crăciun, pentru a veni să ne aducă … cadouri! Noi i-am scris deja! Ei bine, s-ar putea să vină anul acesta chiar prin stargate-ul nostru … M-am luat cu vorba și am uitat să cer scuze pentru eventualele inconveniente datorate închisăciunii planetariului nostru! Să aveți o zi liniștită și frumoasă!

La Mulți Ani, România!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.