CONTACT


Complexul Astronomic Baia Mare – Planetariu și Observator Astronomic – este un centru cultural științific, instituție de sine stătătoare, în subordonarea Consiliului Județean Maramureș.

Str. George Coșbuc, nr.16, Cod: 430245, Baia Mare, Jud. Maramureș, Romania

Tel: 0362 401921

E-mail: planetariul_bm@yahoo.com, planetariubm@gmail.com


 

PROGRAM DE ACCES LA  COMPLEXUL ASTRONOMIC:
Marți – Duminică: 9.00 – 16.00
Luni: închis

IMPORTANT
********************
Spectacolele de planetariu – demonstrații astronomice în cupola planetariului – încep la orele: 9.00, 11.00, 13.00 și 15.00 (ultima intrare – la 14.55).

Excepție fac grupurile organizate cu programare sau grupuri de peste 10 persoane neprogramate.

Durata unui spectacol de planetariu: 25 – 45 minute; Durata unui circuit complet (cu vizitare expoziții): 60 – 90 minute.
*********************


TICHETE ACCES COMPLEXUL ASTRONOMIC în anul 2016:
Adulți – 8 lei/persoană
Elevi, studenți, pensionari – 4 lei/persoană

Biletele de intrare sunt personalizate – cel cu valoarea de 8 lei conținând un pliant de prezentare, iar cel de 4 lei – o ilustrată.


planetarium


Contact
Versiune audio - via Ruxandra Munteanu

 

14 comentarii la “CONTACT

 1. as vrea sa fiu si eu voluntara…daca se poate astept un raspuns!!!..
  Am citit si in zira despre acest anunt….
  Am doar 15 ani!!

 2. Suntem incantati de orice oferta de voluntariat. Varsta nu este o problema intr-o echipa de voluntari. Va rugam insa sa trimiteti mesajul cu oferta de voluntariat pe adresa planetariubm@gmail.com si sa specificati cateva date de identificare. Prezentul apel la voluntari este valabil pana pe 10 mai dupa care va invitam la Planetariu pentru planul de actiune!

 3. Pingback: PROIECTUL CONSTELATII ROMÂNEȘTI TRADIȚIONALE- EXPOZIȚIE DIGITALĂ LA FINAL | PLANETARIUL BAIA MARE – MARAMURES

 4. Pingback: Obiective turistice vizitabile Baia Mare | Photoblog -nu doar fotografie

 5. Unde pot afla ce program aveti de sarbatori? Doresc sa vizitez Maramuresul iarna aceasta si nu vreau sa ratez niciun obiectiv turistic. Va multumesc!

  • Pentru această problemă, va trebui să vă deplasați la sediul planetariului, pentru a lua legătura direct cu managerul instituției, dl. Ovidiu Ignat. De principiu, voluntarii ne asistă la activitățile cu publicul (gen Noaptea Muzeelor), dar în funcție de programul dvs. și de portofoliul pe care doriți să-l realizați ca voluntar și de pregătirea pe care o aveți, pot fi identificate și alte activități.

  • Multumim pentru comentariu. Aveți dreptate în esență! Ne vom gândi la un panou cu o erată! Misiunea New Horizons a adus multe informații noi și interesante despre această planetă pitică. Expoziția este în remodelare. Acolo unde până acum 3 luni se afla un panou luminos introductiv, acum este un panou digital care propune o imersiune virtuală prin intreg sistemul solar. Ținem legatura! 🙂

Lasă un răspuns