CONTACT


Complexul Astronomic Baia Mare – Planetariu și Observator Astronomic – este un centru cultural științific, instituție de sine stătătoare, în subordonarea Consiliului Județean Maramureș.

Str. George Coșbuc, nr.16, Cod: 430245, Baia Mare, Jud. Maramureș, Romania

Tel: 0362 401921

E-mail: planetariul_bm@yahoo.com, planetariubm@gmail.com


PROGRAM SPECIAL ÎN PERIOADA 15 – 18 AUGUST 2019

– Joi, 15 august 2019 – Planetariul Baia Mare este ÎNCHIS (zi nelucrătoare prin lege).
– Vineri 16 august 2019 – planetariul este deschis, cu program normal – demonstrații astronomice la orele 9.00, 11.00, 13.00 și 15.00.
– In zilele de 17 – 18 august 2019 – program normal. Vă așteptăm!


PROGRAM DE ACCES LA  COMPLEXUL ASTRONOMIC:
Marți – Duminică: 9.00 – 16.00 -> citiți mai jos orele de acces în cupola planetariului.
Luni: închis

IMPORTANT
********************
Spectacolele de planetariu – demonstrații astronomice în cupola planetariului – încep la orele: 9.00, 11.00, 13.00 și 15.00 (ultima intrare – la 14.55).

Durata unui spectacol de planetariu: 25 – 45 minute; Durata unui circuit complet (cu vizitare expoziții) atunci când spațiile expoziționale sunt disponibile: 60 – 90 minute.

Notă: în zilele de Sâmbătă și Duminică, în perioadele orare de circuite în desfășurare, între orele 9.00 – 10.00, 11.00 – 12.00, 13.00 – 14.00, 15.00 – 16.00 – ușa de acces este închisă. Rugăm așteptați pentru informații sau reveniți pentru următoarea intrare.

Spectacolele de planetariu în cupolă se pot desfășura la orele indicate numai dacă audiența reprezintă minim două persoane adulte.
*********************

FOARTE IMPORTANT

Complexul Astronomic Baia Mare își rezervă dreptul de a acorda prioritate de acces la vizitare grupurilor organizate care au programată vizita. Pentru evitarea oricăror neplăceri (sala rezervată pentru grupuri cu programarea vizitei realizată din timp sau un interval de așteptare a derulării în curs a unui circuit de vizitare, precum și a altor cazuri) este recomandată programarea în prealabil a vizitei la numărul de telefon 0362 401 921 – reducând astfel timpul de așteptare până la eliberarea unui pasaj de vizitare. Mulțumim pentru înțelegere!


TICHETE ACCES COMPLEXUL ASTRONOMIC în anul 2016:
Adulți – 8 lei/persoană
Elevi, studenți, pensionari – 4 lei/persoană

Biletele de intrare sunt personalizate – cel cu valoarea de 8 lei conținând un pliant de prezentare, iar cel de 4 lei – o ilustrată.

Gratuități: copii cu vârsta mai mică de 3 ani, persoane asistate social, persoane cu dizabilități, posesori card ICOM, angajați ai muzeelor afiliate Ministerului Culturii din România și RNMR (Rețeaua Națională a Muzeelor din România).


planetarium


Contact
Versiune audio - via Ruxandra Munteanu

 

 

 

17 comentarii la “CONTACT

 1. as vrea sa fiu si eu voluntara…daca se poate astept un raspuns!!!..
  Am citit si in zira despre acest anunt….
  Am doar 15 ani!!

 2. Suntem incantati de orice oferta de voluntariat. Varsta nu este o problema intr-o echipa de voluntari. Va rugam insa sa trimiteti mesajul cu oferta de voluntariat pe adresa planetariubm@gmail.com si sa specificati cateva date de identificare. Prezentul apel la voluntari este valabil pana pe 10 mai dupa care va invitam la Planetariu pentru planul de actiune!

 3. Unde pot afla ce program aveti de sarbatori? Doresc sa vizitez Maramuresul iarna aceasta si nu vreau sa ratez niciun obiectiv turistic. Va multumesc!

  • Pentru această problemă, va trebui să vă deplasați la sediul planetariului, pentru a lua legătura direct cu managerul instituției, dl. Ovidiu Ignat. De principiu, voluntarii ne asistă la activitățile cu publicul (gen Noaptea Muzeelor), dar în funcție de programul dvs. și de portofoliul pe care doriți să-l realizați ca voluntar și de pregătirea pe care o aveți, pot fi identificate și alte activități.

  • Multumim pentru comentariu. Aveți dreptate în esență! Ne vom gândi la un panou cu o erată! Misiunea New Horizons a adus multe informații noi și interesante despre această planetă pitică. Expoziția este în remodelare. Acolo unde până acum 3 luni se afla un panou luminos introductiv, acum este un panou digital care propune o imersiune virtuală prin intreg sistemul solar. Ținem legatura! 🙂

 4. Ne este greu sa gasim cuvintele potrivite , acum cand am aflat ca al vostru coleg drag, a plecat pentru totdeauna…

  O lumanare aprinsa si gandurile noastre sunt alaturi de voi.

  Sincere condoleante

  Bernd si Victoria Labuhn

 5. Daca vin la dumneavoastra puteti numi o stea dupa o anumita persoana si cam cat ar costa?multumesc.

 6. Bună ziua. Sunt din Satu Mare și vin cu clasa mea în excursie în Baia Mare. Am dori să vizităm și Planetariul, însă nu găsim lista de prețuri. Imi puteți spuneți vă rog care sunt prețurile?
  Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.