CONTACT


Complexul Astronomic Baia Mare – Planetariu și Observator Astronomic – este un centru cultural științific, instituție de sine stătătoare, în subordonarea Consiliului Județean Maramureș.

Str. George Coșbuc, nr.16, Cod: 430245, Baia Mare, Jud. Maramureș, Romania

Tel: 0362 401921

E-mail: planetariul_bm@yahoo.com, planetariubm@gmail.com


PROGRAM DE ACCES LA  COMPLEXUL ASTRONOMIC:
Marți – Duminică: 9.00 – 16.00
Luni: închis

IMPORTANT
********************
Spectacolele de planetariu – demonstrații astronomice în cupola planetariului – încep la orele: 9.00, 11.00, 13.00 și 15.00 (ultima intrare – la 14.55).

Excepție fac grupurile organizate cu programare sau grupuri de peste 10 persoane neprogramate.

Durata unui spectacol de planetariu: 25 – 45 minute; Durata unui circuit complet (cu vizitare expoziții): 60 – 90 minute.
*********************


TICHETE ACCES COMPLEXUL ASTRONOMIC în anul 2016:
Adulți – 8 lei/persoană
Elevi, studenți, pensionari – 4 lei/persoană

Biletele de intrare sunt personalizate – cel cu valoarea de 8 lei conținând un pliant de prezentare, iar cel de 4 lei – o ilustrată.


planetarium

14 comentarii la “CONTACT

 1. Suntem incantati de orice oferta de voluntariat. Varsta nu este o problema intr-o echipa de voluntari. Va rugam insa sa trimiteti mesajul cu oferta de voluntariat pe adresa planetariubm@gmail.com si sa specificati cateva date de identificare. Prezentul apel la voluntari este valabil pana pe 10 mai dupa care va invitam la Planetariu pentru planul de actiune!

  Apreciază

 2. Pingback: PROIECTUL CONSTELATII ROMÂNEȘTI TRADIȚIONALE- EXPOZIȚIE DIGITALĂ LA FINAL | PLANETARIUL BAIA MARE – MARAMURES

 3. Pingback: Obiective turistice vizitabile Baia Mare | Photoblog -nu doar fotografie

  • Pentru această problemă, va trebui să vă deplasați la sediul planetariului, pentru a lua legătura direct cu managerul instituției, dl. Ovidiu Ignat. De principiu, voluntarii ne asistă la activitățile cu publicul (gen Noaptea Muzeelor), dar în funcție de programul dvs. și de portofoliul pe care doriți să-l realizați ca voluntar și de pregătirea pe care o aveți, pot fi identificate și alte activități.

   Apreciază

  • Multumim pentru comentariu. Aveți dreptate în esență! Ne vom gândi la un panou cu o erată! Misiunea New Horizons a adus multe informații noi și interesante despre această planetă pitică. Expoziția este în remodelare. Acolo unde până acum 3 luni se afla un panou luminos introductiv, acum este un panou digital care propune o imersiune virtuală prin intreg sistemul solar. Ținem legatura! 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s