despreopiniisomethingspecial

Pe 1 decembrie 2010 nu se vor face călătorii prin poarta stelară! Poarta Stelară va fi închisă pentru revizia tehnică trimestrială!

Succesul acțiunii din 25 noiembrie 2010, care nu ar fi fost posibil fără noi, cum spune Tigru, ne-a atras atenția asupra unei situații mai speciale! Poarta Stelară – alias proiectorul optico-mecanic, alias planetariul, alias cei care ghidează butoanele – s-a supraîncălzit, într-o zi suprainteresantă și … are nevoie de puțin repaus pentru răcirea circuitelor, motoarelor și sinapselor digitale care realizează transferul intergalactic! Așa încât, profităm de ziua națională, 1 decembrie, pentru ai da un respiro.

Pe 1 decembrie 2010 Planetariul Baia Mare este închis și reprezentațiile vor fi reprogramate pentru altă zi. Este important de precizat că în sala de la intrare a fost instalat un pom de iarnă, frumos ornamentat de doamna Terezia, si tot ce ne lipsește acum sunt colindătorii și un moment mai liber din programul lui Moș Crăciun, pentru a veni să ne aducă … cadouri! Noi i-am scris deja! Ei bine, s-ar putea să vină anul acesta chiar prin stargate-ul nostru … M-am luat cu vorba și am uitat să cer scuze pentru eventualele inconveniente datorate închisăciunii planetariului nostru! Să aveți o zi liniștită și frumoasă!

La Mulți Ani, România!

Crișan Petru Ciprian

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.