Organizăm excursii de neuitat prin sistemul nostru solar!

Prin metoda asocierii fortuite putem ușor identifica Terra ca fiind casa noastră (iar noi, pământenii … o familie!), sistemul nostru solar – cartierul în care locuim, galaxia noastră ca fiind municipiul Calea Lactee … și așa mai departe! Din perspectiva casei noastre … să presupunem că nu a fost inventat curentul electric și … la lumina oscilantă, plină de umbre vesele și ciudate, totodată, a unui foc de tabără ne lăsăm mintea să fiarbă de întrebări! Cred că 1% dintre noi se va întreba dacă spațiul cosmic este un loc periculos! Alți 20% se vor întreba care este treaba cu antena aceea de satelit din curtea Planetariului Baia Mare. Ce face, la ce folosește? Îmi închipui că mai mult de 39% dintre noi avem toate calitățile unui turist: nu ne place să stăm prea mult acasă, ne place acțiunea, vrem să cunoaștem mai mult din ceea ce nu cunoaștem.

Pentru cei 20% care se întreabă ce e cu antena cât și pentru cei 39% care vor să călătorească, Agenția de Turism Spațial Baia Mare, de pe strada Coșbuc, de lângă Billa, are o ofertă antisedentară și anticriză: organizăm excursii de neuitat prin SISTEMUL SOLAR. Oferta poate fi accesată zilnic între orele 8.00 – 16.00, Miercuri chiar mai mult, iar Duminică mult mai puțin! Luni nu se organizează voiaje. Vă așteptăm!

Planetariul Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.