Solicitare voluntariat!

Te plictisești acasă în fața calculatorului? Sau ai ceva timp la dispoziție, vrei să faci ceva util și să înveți în același timp? Te atrage astronomia și vrei să vezi cu ce se ”mănâncă”? Ai un laptop și vrei să încerci conexiunea noastră wireless?

Vrei să participi la proiecte și la campaniile noastre de promovare? Vrei să fi capabil să faci tu însuți prezentări la planetariu, să reglezi telescoape și să coordonezi activități de club cu tematică astronomică? Îți cauți un drum în viață și ai nevoie de încercări care să te conducă spre un țel? Atunci locul tău este în echipa de voluntari! Locul tău este la Planetariul Baia Mare!

Avem nevoie de sprijinul tău pentru proiectele noastre! Trimite un email pe adresa planetariubm@gmail.com și te vom invita să ne cunoaștem! Îți vom alătura numele pe cele mai importante proiecte culturale ale Planetariului Baia Mare, primul planetariu public din România, îți vom da diplome și te vom recomanda la nevoie iar dacă ceea ce îți dorești este Luna de pe cer, avem!

Planetariul Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

4 Comentarii

  1. ana-maria amarandei

    mai este valabil proiectul? doresc si eu, daca se poate. multumesc!

  2. De ce nu?Daca programul este flexibil,pt ca am un job, sunt dispusa sa ma alatur…

  3. Suna bine:Luna de pe cer…Eu nu doresc Luna de pe cer,imi ajunge o stea.Daca pot fi utila intr-un fel sau altul,sunt dispusa sa pun umarul.

  4. Vom mediatiza campania voastra in Glasul.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.