Te pasionează astronomia? Ai nevoie de ”unelte”!!!

Splendorile și spectacolul uriașelor familii de galaxii, stele, comete, curenți meteorici, planete, sateliți naturali, sateliți artificiali din spațiul cosmic, pot fi urmărite confortabil și din curtea casei tale, sau de la balconul blocului, cu un telescop pe măsura aspirațiilor Dumneavoastră dar … mai nou, chiar și din living sau din camera copilului, prin intermerdiul unui planetariu mobil … la un preț promoțional, cel mai mic tarif din Transilvania! Dacă vă pasionează astronomia, aveți nevoie de unelte! Iar pentru unelte, vă invităm să apelați la astromagazinul de pe strada George Coșbuc, nr.16, din Baia Mare.

Hărți stelare – un ghid neprețuit pentru învățăcei, postere 3d, vederi și semne de carte 3D, telescoape, binocluri și alte ustensile care îți par indispensabile numai după ce le-ai folosit puțin, te așteaptă la astromagazinul nostru!

Oferta lunii iunie este fără îndoială un planetariu mobil din clasa Bresser astro junior, la prețul de numai 295 lei. Ei bine, acesta este numai bun de plimbat în vacanță … la bunici, în excursii, drumeții (poate proiecta și pe cupola unui cort!) și funcționează cu baterii … Deci, nimic care să te îngrijoreze! În plus, este deosebit de ajustabil, ușor manipulabil, o jucărie care îți arată mai multe stele decât vei putea vedea vreodată cu ochiul liber. Cu aceste stele poți face  ce dorești: le poți numi după cum vrei tu, le poți vinde, cumpăra, împrumuta, trimite pe email, cam orice! Gândiți-vă ce surpriză ați putea face invitaților Dumneavoastră la o serbare cu acest planetariu mobil?

Nu trebuie decât să vă așezați confortabil și să porniți proiecția cerului înstelat. Sunt vizibile mai mult de 8.000 de obiecte, pe cele două discuri de proiecție. Distanța şi unghiul de proiecţie de până la 3 m (posibil şi mai mult), setarea închiderii automate la 30, 60, sau 120 de minute și ajustarea fără dificultate aspectelor cerești dintr-o anumită zi, la o anumită oră, permit învățarea fără dificultate a hărții cerului. Vârsta recomandată pentru utilizarea acestei unelte este între 6-120 ani. Vă așteptăm la astromagazin!

 

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.