CE FEL DE PLANETARIU DORIȚI LA BAIA MARE?

Începând de astăzi, pe parcursul și al lunii noiembrie, vă invităm la VOT! Încă din copilărie ni se spune fiecăruia că avem puterea de a schimba lumea, de a muta munții, de a zbura (dar apoi aflăm că este vorba de avion …), de a fi onești … . Suntem mai înțelepți atunci când ni se cere părerea, mai curajoși, sub masca anonimatului și mai vizionari conturând un viitor pe care îl lăsăm moștenire următoarelor generații … pentru realizare.

Acum și aici, vă invităm să proiectăm împreună viitorul imediat al Planetariului Baia Mare, să fiți nu martori, ci mediatori și inițiatori, deopotrivă! Vă invităm, prin chestionarul pe care l-am realizat, care va culege opțiunile dumneavoastră atât în lumea virtuală a internetului, cât și în spațiul muzeal, să ne oferiți sprijinul pentru reinventarea PLANETARIULUI BAIA MARE, așa cum ați dori dumneavoastră, publicul larg, să fie!

Menționăm că, cel puțin parțial, unele dintre propunerile noastre sunt deja oferite experimental vizitatorilor iar, altele, cu același regim, vor fi implementate de la 1 ianuarie 2012. Așadar, părerea dumneavoastră contează. Mai mult, este esențială în generarea unor tipuri de programe și activități culturale inovative și interactive la Planetariul Baia Mare!

Mai puțin de cinci minute necesare … într-o atmosferă plăcută! Întrebările interesante ale chestionarului le găsiți pe linkul CE FEL DE PLANETARIU DORIȚI LA BAIA MARE? 

Ciprian Crișan,
Șef Serviciu MK-PR – Educație Muzeală

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.