CE FEL DE PLANETARIU DORIȚI LA BAIA MARE?

Începând de astăzi, pe parcursul și al lunii noiembrie, vă invităm la VOT! Încă din copilărie ni se spune fiecăruia că avem puterea de a schimba lumea, de a muta munții, de a zbura (dar apoi aflăm că este vorba de avion …), de a fi onești … . Suntem mai înțelepți atunci când ni se cere părerea, mai curajoși, sub masca anonimatului și mai vizionari conturând un viitor pe care îl lăsăm moștenire următoarelor generații … pentru realizare.

Acum și aici, vă invităm să proiectăm împreună viitorul imediat al Planetariului Baia Mare, să fiți nu martori, ci mediatori și inițiatori, deopotrivă! Vă invităm, prin chestionarul pe care l-am realizat, care va culege opțiunile dumneavoastră atât în lumea virtuală a internetului, cât și în spațiul muzeal, să ne oferiți sprijinul pentru reinventarea PLANETARIULUI BAIA MARE, așa cum ați dori dumneavoastră, publicul larg, să fie!

Menționăm că, cel puțin parțial, unele dintre propunerile noastre sunt deja oferite experimental vizitatorilor iar, altele, cu același regim, vor fi implementate de la 1 ianuarie 2012. Așadar, părerea dumneavoastră contează. Mai mult, este esențială în generarea unor tipuri de programe și activități culturale inovative și interactive la Planetariul Baia Mare!

Mai puțin de cinci minute necesare … într-o atmosferă plăcută! Întrebările interesante ale chestionarului le găsiți pe linkul CE FEL DE PLANETARIU DORIȚI LA BAIA MARE? 

Ciprian Crișan,
Șef Serviciu MK-PR – Educație Muzeală

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.