ANTEPENULTIMA ȘANSĂ! DOAR TREI ZILE AU MAI RĂMAS DIN CONCURS!

Concursul dedicat prietenilor de pe Facebook ai Planetariului Baia Mare se apropie de sfârșit: mai sunt de numărat doar trei zile (eventual, am mai putea prelungi cu vreo două, ce spuneți?) până ce se va închide bursa de like a concursului nostru și vom extrage numele câștigătoare ale unor prieteni feisbukieni, pe care vom avea onoarea de ai cunoaște personal și a le oferi o vizită gratuită, cu tot dichisul la Planetariu.

Pentru cei care și-au deschis calculatorul mai târziu și nu au găsit linkul către pagina pe care e musai să o placă și să-i dea like, mai postăm o dată linkul:

http://www.facebook.com/pages/PLANETARIUL-BAIA-MARE/115722865120208

Iar celor care se gândesc că sunt prea ocupați pentru a urma linkul și a se înscrie în cursa pentru premii, pentru că o imagine spune mai mult decât nu știu câte cuvinte, vreau să le arăt în imaginea de mai sus, cât de ocupați suntem noi și totuși nu renunțăm la ideea de a vă cunoaște, dacă vă veți afla printre câștigătorii concursului.

Succes!

Crișan Petru Ciprian

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.