ANTEPENULTIMA ȘANSĂ! DOAR TREI ZILE AU MAI RĂMAS DIN CONCURS!

Concursul dedicat prietenilor de pe Facebook ai Planetariului Baia Mare se apropie de sfârșit: mai sunt de numărat doar trei zile (eventual, am mai putea prelungi cu vreo două, ce spuneți?) până ce se va închide bursa de like a concursului nostru și vom extrage numele câștigătoare ale unor prieteni feisbukieni, pe care vom avea onoarea de ai cunoaște personal și a le oferi o vizită gratuită, cu tot dichisul la Planetariu.

Pentru cei care și-au deschis calculatorul mai târziu și nu au găsit linkul către pagina pe care e musai să o placă și să-i dea like, mai postăm o dată linkul:

http://www.facebook.com/pages/PLANETARIUL-BAIA-MARE/115722865120208

Iar celor care se gândesc că sunt prea ocupați pentru a urma linkul și a se înscrie în cursa pentru premii, pentru că o imagine spune mai mult decât nu știu câte cuvinte, vreau să le arăt în imaginea de mai sus, cât de ocupați suntem noi și totuși nu renunțăm la ideea de a vă cunoaște, dacă vă veți afla printre câștigătorii concursului.

Succes!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.