ANTEPENULTIMA ȘANSĂ! DOAR TREI ZILE AU MAI RĂMAS DIN CONCURS!

Concursul dedicat prietenilor de pe Facebook ai Planetariului Baia Mare se apropie de sfârșit: mai sunt de numărat doar trei zile (eventual, am mai putea prelungi cu vreo două, ce spuneți?) până ce se va închide bursa de like a concursului nostru și vom extrage numele câștigătoare ale unor prieteni feisbukieni, pe care vom avea onoarea de ai cunoaște personal și a le oferi o vizită gratuită, cu tot dichisul la Planetariu.

Pentru cei care și-au deschis calculatorul mai târziu și nu au găsit linkul către pagina pe care e musai să o placă și să-i dea like, mai postăm o dată linkul:

http://www.facebook.com/pages/PLANETARIUL-BAIA-MARE/115722865120208

Iar celor care se gândesc că sunt prea ocupați pentru a urma linkul și a se înscrie în cursa pentru premii, pentru că o imagine spune mai mult decât nu știu câte cuvinte, vreau să le arăt în imaginea de mai sus, cât de ocupați suntem noi și totuși nu renunțăm la ideea de a vă cunoaște, dacă vă veți afla printre câștigătorii concursului.

Succes!

Crișan Petru Ciprian

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariu Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.