PLANETARIUL BAIA MARE ”LIKE YOU” FOARTE MULT! DO YOU LIKE PLANETARIUL BAIA MARE?

Ok, imaginea este 3D … vrem să fim in trend cu ce se întâmplă în lume. Așa încât, dacă aveți ochelari 3D la îndemână … Dacă nu, avem o altă provocare, mult mai mare!

Accesul instituțiilor culturale, al muzeelor, la rețelele sociale și universul virtual oferit de Internet nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni, iar Planetariul Baia Mare, care are pe lista sa de Facebook aproape 5000 de ”prieteni”, ar dori să facă pasul următor: să își cunoască fanii sau prietenii de pe Facebook!

Este motivul pentru care propunem un concurs ce presupune un LIKE, dacă este cazul, pentru o pagină a PLANETARIULUI BAIA MARE pe care a creat-o un fan de al nostru și apoi, o extragere aleatoare a unui număr de 20 de persoane, care vor primi ocazia să ne cunoască și, bineînțeles, o vizită gratuită la Planetariu.

Pentru că invitația se adresează prietenilor noștri de pe Facebook, iată ce aveți de făcut!

http://www.facebook.com/pages/PLANETARIUL-BAIA-MARE/115722865120208

Urmăriți linkul de mai sus către pagina Planetariului de pe Facebook! Dacă vă place, dați-ne un Like! Săptămâna viitoare va avea loc extragerea numelor câștigătoare și veți primi un e-mail sau mesaj cu invitația personalizată. Mult succes!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.