PLANETARIUL BAIA MARE ”LIKE YOU” FOARTE MULT! DO YOU LIKE PLANETARIUL BAIA MARE?

Ok, imaginea este 3D … vrem să fim in trend cu ce se întâmplă în lume. Așa încât, dacă aveți ochelari 3D la îndemână … Dacă nu, avem o altă provocare, mult mai mare!

Accesul instituțiilor culturale, al muzeelor, la rețelele sociale și universul virtual oferit de Internet nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni, iar Planetariul Baia Mare, care are pe lista sa de Facebook aproape 5000 de ”prieteni”, ar dori să facă pasul următor: să își cunoască fanii sau prietenii de pe Facebook!

Este motivul pentru care propunem un concurs ce presupune un LIKE, dacă este cazul, pentru o pagină a PLANETARIULUI BAIA MARE pe care a creat-o un fan de al nostru și apoi, o extragere aleatoare a unui număr de 20 de persoane, care vor primi ocazia să ne cunoască și, bineînțeles, o vizită gratuită la Planetariu.

Pentru că invitația se adresează prietenilor noștri de pe Facebook, iată ce aveți de făcut!

http://www.facebook.com/pages/PLANETARIUL-BAIA-MARE/115722865120208

Urmăriți linkul de mai sus către pagina Planetariului de pe Facebook! Dacă vă place, dați-ne un Like! Săptămâna viitoare va avea loc extragerea numelor câștigătoare și veți primi un e-mail sau mesaj cu invitația personalizată. Mult succes!

Crișan Petru Ciprian

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariu Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.