Ziua Internațională a Astronomiei …

Programată după Ziua Internațională a Îmbrățișărilor, Ziua Internațională a Somnului și înainte de Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor – Ziua Internațională a Astronomiei, care în lumea întreagă este sărbătorită pe 7 mai, anul acesta, din motive obiective, directe și indirecte … pare să nu țină cu noi, date fiind precipitațiile altfel foarte bune pentru agricultură. Acesta este motivul pentru care Planetariul Baia Mare, sperăm că în asentimentul dumneavoastră, va transfera pentru noaptea de 14 mai 2011 entuziasmul și bucuria aniversării Zilei Astronomiei.

Pregătirile pentru Noaptea Muzeelor sunt foarte intense! O expoziție, un concert și un show astronomic … sunt elementele din meniu! Programul de acces va fi 19.00 – 01.00 (cu prelungire … dacă și participarea Dvs va fi pe măsura entuziasmului organizatorilor). Oricum, în acest an oferta de NOAPTEA MUZEELOR băimărene va fi mai bogată, întrucât la program participă, alături de Muzeul de Mineralogie Baia Mare și Planetariul Baia Mare, încă alte două muzee etalon ale municipiului: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie și Muzeul de Etnografie. Programul muzeelor băimărene de Noaptea Europeană a Muzeelor – 14 mai 2011 poate fi consultat pe site-ul www.noapteamuzeelor.ro

La mulți ani tuturor profesioniștilor, amatorilor, pasionaților și curioșilor care iubesc astronomia!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.