desprespecial

Schimbare de planuri! Orarul Planetariului Baia Mare se modifică după cum urmează …

Acum mai bine de doi ani, conducerea Muzeului de Mineralogie Baia Mare a propus publicului un orar de vizitare destul de complex, care oferea pentru zilele de Miercuri un program prelungit de acces la planetariu, până la orele 19.00, iar duminica, acesta era restrâns ca regim de funcționare până la orele 13.00. S-a dorit prin acest demers încurajarea vizitelor familiale într-un interval generos după încheierea orelor de program proprii ale potențialilor vizitatori în familie, un program dedicat băimărenilor. Prin stabilirea între timp a unui cadru cu ore fixe de acces la reprezentații, însă, ultima intrare pentru ziua de miercuri era la orele 17.00, iar duminica, la orele 11.

Din rațiuni organizatorice, pentru simplificarea programului și lărgirea bazei de acces a vizitatorilor, începând cu data de 4 aprilie 2011, programul planetariului este următorul: Marți – Duminică (reprezentații la orele 9, 11,13, 15), iar Luni – închis. Informații pot fi solicitate între orele 8.00 – 16.00 de Marți și până Duminică. Programul de acces este ajustabil pentru grupurile organizate și programate.

La Planetariul Baia Mare cerul este mereu senin, că e noapte sau e zi, iar prin magia tehnicii, plin de stele, planete, galaxii, quasari, nebuloase care poftesc să vă dezvăluie cum este și de ce este Universul așa cum este!

Crișan Petru Ciprian

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.