ORA PĂMÂNTULUI – ASTĂZI STINGEM LUMINA ÎNTRE ORELE 20.30 – 21.30

ORA PĂMÂNTULUI – ASTĂZI STINGEM LUMINA ÎNTRE ORELE 20.30 – 21.30

SUNTEM PRIMA GENERAȚIE CARE ESTE CONȘTIENTĂ CĂ NOI – OAMENII – DISTRUGEM TERRA. ȘI AM PUTEA FI ULTIMA GENERAȚIE CARE NU FACE NIMIC ÎN ACEASTĂ CHESTIUNE.

Sărbătorim Earth Hour (ORA PĂMÂNTULUI) – an de an – în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.

Și facem mișcare prin case până la ora 03.00 AM când mutăm acele ceasurilor pe 4.00 AM.

PS: Da, cât petrecem ORA PĂMÂNTULUI, ne putem accesa telefoanele, ne putem uita la Netflix pe tablete și da, putem face mișcare … Televizoarele, însă, le închidem. Și toate celelalte ”luminițe” din case. Desigur, acest gest de respect față de planeta noastră este doar o recomandare. Însă, este posibil ca aceasta să fie puțin supărată pe noi, din varii motive, așa că …

CPC.

WWF și Earth Hour

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.