COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE LA ZILELE MARAMUREȘULUI – ZIUA ȘI NOAPTEA MUZEELOR 2019

În anul 2019 – an aniversar pentru Complexul Astronomic Baia Mare – Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor (pentru a nu mai pomeni și finala Eurovision) împart aceeași filă de calendar a zilei de Sâmbătă – 18 mai. Între orele 9.00 – 23.00 Complexul Astronomic Baia Mare organizează evenimentul  ”ZI și NOAPTE LA PLANETARIU”, oferind publicului ocazia vizitării gratuite a expozițiilor, spectacole de planetariu, filme documentare, observații astronomice și surprize dedicate publicului foarte tânăr.

Evenimentul, înscris în agenda Zilelor Maramureșului 2019, prefațează manifestările aniversare (Complexul Astronomic Baia Mare 1969 – 2019) ce vor debuta în luna iunie. Afișul evenimentului și Programul Complexului Astronomic Baia Mare la Zilele Maramureșului sunt atașate acestui articol.

Parteneri: Centrul de Excelență în Astronomie al Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare (prof. Lucian Stoian), Astroclub Sighet (Sorin Hotea).

UPDATE ora 17:

Această prezentare necesită JavaScript.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.