COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE LA ZILELE MARAMUREȘULUI – ZIUA ȘI NOAPTEA MUZEELOR 2019

În anul 2019 – an aniversar pentru Complexul Astronomic Baia Mare – Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor (pentru a nu mai pomeni și finala Eurovision) împart aceeași filă de calendar a zilei de Sâmbătă – 18 mai. Între orele 9.00 – 23.00 Complexul Astronomic Baia Mare organizează evenimentul  ”ZI și NOAPTE LA PLANETARIU”, oferind publicului ocazia vizitării gratuite a expozițiilor, spectacole de planetariu, filme documentare, observații astronomice și surprize dedicate publicului foarte tânăr.

Evenimentul, înscris în agenda Zilelor Maramureșului 2019, prefațează manifestările aniversare (Complexul Astronomic Baia Mare 1969 – 2019) ce vor debuta în luna iunie. Afișul evenimentului și Programul Complexului Astronomic Baia Mare la Zilele Maramureșului sunt atașate acestui articol.

Parteneri: Centrul de Excelență în Astronomie al Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare (prof. Lucian Stoian), Astroclub Sighet (Sorin Hotea).

UPDATE ora 17:

Această prezentare necesită JavaScript.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.