SĂPTĂMÂNA ȘCOALA ALTFEL CU SUPRIZE PLĂCUTE LA COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

sistemulsolarforme si culori

Săptămâna ”Școala Altfel …” din perioada 18 – 23 aprilie 2016 va aduce, și în acest an, câteva mii de vizitatori la Complexul Astronomic Baia Mare, în numai câteva zile. Maratonul astronomic pentru școlari vine, de această dată cu cel puțin două surprize.

Prima dintre ele este expoziția ”Sistemul Solar – Forme și Culori”, o expoziție de machete tridimensionale ce prezintă planetele sistemului solar într-o uluitoare diversitate de forme și expresii artistice. Această expoziție, pe care o datorăm clasei a II-a B de elevi ai Școlii ”George Coșbuc” din Baia Mare, îndrumați de Prof. înv. primar Bozga Alina, este prezentată – în premieră – în noua sală multiplex, dedicată viitorului sistem de proiecție digitală 3D, care ne va porta, prin intermediul proiecțiilor video tematice 3D, până la marginile universului și ale Timpului.

O a doua surpriză pentru publicul școlar oferită în această săptămână  este ”Biletul de Aur”, un bilet gratuit pentru fiecare școlar participant, valabil pentru revizitarea planetariului cu cel puțin un însoțitor, pentru o vizită în familie.

Notă: imaginea din afiș are strict caracter de sugestie. Lucrările realizate de elevi sunt mai mult decât suprinzătoare.

Ciprian Crișan – PR, Complexul Astronomic Baia Mare

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.