ACCES NUMAI CU PROGRAMARE LA COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE ÎN SĂPTĂMÂNA „ŞCOALA ALTFEL” (7 – 10 APRILIE). SUPER-OFERTA NOASTRĂ: LUNI 6 APRILIE VA FI DESCHIS!

Scoala-altfel

În perioada 7 – 10 aprilie 2015, perioadă ce corespunde săptămânii ”ȘCOALA ALTFEL”, accesul în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare se va realiza cu prioritate pe bază de programare a vizitei, ținând cont de faptul că nu este posibil şi recomandat turul simultan pentru mai multe grupuri, iar ciclul de vizitare este de o oră.

Instituția noastră nu intenționează să ofere o experiență lipsită de confort vizitatorilor săi, decizia admiterii planificărilor de vizite pentru această săptămână fiind luată la începutul anului în curs. Menționăm faptul că pentru perioada 7-10 aprilie, la Complexul Astronomic Baia Mare, s-au făcut – din timp – programări pentru toate secvențele orare ale turului de vizitare a instituției. În cazul în care programarea nu este onorată la timp, accesul va fi oferit, eventual, vizitatorilor în așteptare.

Acesta este motivul pentru care, deși în mod obișnuit, accesul publicului nu se realizează în zilele de Luni, prin decizia conducerii Complexului Astronomic, Luni 6 aprilie 2015, între orele 9.00 – 15.00 instituția noastră va fi deschisă.

În cazul în care solicitările vor depăși capacitatea noastră de primire, sperăm să putem oferi un tur alternativ și o modalitate complementară de întâlnire cu astronomia.

Mulţumim pentru înţelegere!

Ciprian Crișan – Consultant PR

Ovidiu Ignat – Manager

Foto: revistalzr.ro

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.