SCIENCE SMS – OMUL DISTRUCTIV ȘI IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI ÎNTR-O ANIMAȚIE SUPRA-REALISTĂ

OMUL DISTRUCTIV ȘI IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI ÎNTR-O ANIMAȚIE Super-REALISTĂ – PENTRU CĂ NE ARATĂ ADEVĂRURI DE CARE, APARENT, NU NE PASĂ. SAU A ÎNCEPUT SĂ NE PESE? STINGEȚI LUMINA ASTĂZI ÎNTRE 20.30 – 21.30, PENTRU CĂ E ORA PĂMÂNTULUI. ȘI NEAPĂRAT SĂ URMĂRIȚI CE SE ÎNTÂMPLĂ LA SFÂRȘITUL ANIMAȚIEI

Nu ne cere nimeni să devenim ecologiști cu tricouri extremiste. Însă avem toată informația necesară pentru a înțelege că planeta noastră se află într-un impas. Dezechilibrele de mediu, datorate diverșilor poluanți, modului neprietenos în care civilizația noastră interacționează cu natura, responsabilitatea pe care umanitatea trebuie să o asume față de viitoarele generații, pentru a le oferi resursele de care vor avea nevoie și un mediu sănătos sunt toate elemente care ne privesc direct pe fiecare dintre noi și fiecare dintre noi, având o atitudine corectă față de mediu, va avea propria contribuție la însănătoșirea planetei. Ora Pământului nu este un simplu manifest, ci o recomandare ca, spre binele fiecăruia dintre noi, să ne schimbăm obiceiurile ”poluante”, să devenim mai conștienți de ce ni se întâmplă, să ne pese mai mult de chimicalele cancerigene din alimente, de excesele de orice fel … în ce privește relația omului cu mediul înconjurător!

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.