trei ani de www cu Planetariul Baia Mare

Pe 27 iunie 2008, acum vreo trei anișori, cam la orele dimineții, Planetariul Baia Mare emitea original, în eterul digital, internetic, câteva fraze întâmplătoare, oarecum șovăitoare, cine suntem și ce vrem! Era imposibil de conceput dezvoltarea pe care blogul nostru o va lua, precum și succesul de care se va bucura! La începuturi, mi-aduc aminte că rugam cunoștințele din Canada și prietenii de pe messenger să ne învioreze contorul de vizitare, iar astăzi numărăm cam 2000 de vizitatori unici pe săptămână! Nu este rău, deloc rău! Cu toate astea … site-ul nostru este doar un bebeluș simpatic de trei anișori, care mai are multe de învățat!

Și totuși, astăzi Planetariul Baia Mare este cea mai bine poziționată pe Internet instituție de gen din România, oferind internauților o experiență completă prin platforma sa de comunicare – atât prin site-ul propriu zis, cât și prin chanell-urile noastre pe Youtube, Scribd, Google Maps, Gravatar, Facebook și Twitter – expresii care au contribuit la apropierea planetariului nostru de publicul internetic, a cărui exigență deosebită este proverbială și care a răsplătit eforturile noastre cu milioane de click-uri!

Mai mult, în decurs de numai trei ani, în armonie cu proiectul de management al noului manager, prof. Ioan Bob, numărul vizitatorilor care au trecut realmente pragul planetariului s-a dublat, comparând statistic situații semestriale, iar intenția noastră inițială de a folosi site-ul pentru a publica revista noastră virtuală pl@netarium a fost surclasată de realitate, de cerere și interesul demonstrat de public pentru activitățile noastre și pentru comunicarea live, interactivă!

Așa încât, mica noastră revoluție a comunicării … va continua! Happy birthday to us!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. La multi,multi ani !!!!

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.