Surpriza pregătită de Planetariul Baia Mare pentru 1 iunie – de ziua copilului! Plimbare gratuita printre stele și filme documentare!

Hmmmm!!!! Oare ce zi este … astăzi! Este 1 iunie! Buuunnnn! Ce sărbătorim noi astăzi? Ziua Copiilor! Ok! Ce-a pregătit Planetariul Baia Mare pentru publicul său favorit? Nimic? Ba daaaaa!!!! Intrare gratuită!

Magia Planetariului Baia Mare a început la prima oră a dimineții, pentru că mulți educatori, învățători sau profesori au ales ca această zi să o marcheze printr-o vizită la muzee sau în parc, sau altundeva. Este clar … începând de astăzi, răbdarea celor mici și a celor mai mari în ce privește școala s-a cam terminat, iar trenul vacanței de vară stă cuminte în gară și își așteaptă călătorii.

Muzeul de Mineralogie Baia Mare a păstrat timp de peste două săptămâni surpriza pe care noi o pregăteam copiilor și orice întrebare legată de oferta sau așteptările acestei zile, a rămas nerăspunsă sau fără un răspuns concis. Reamintim că Muzeul de Mineralogie Baia Mare a oferit publicului său, începând din acest an, o zi de acces gratuit la muzeu și planetariu, în fiecare lună. Ziua de 1 iunie a fost aleasă fără echivoc ca o zi în care să ne bucurăm alături de copiii noștri, să le oferim acces gratuit la serviciile muzeului nostru, ghidându-i deopotrivă printre cristale și stele.

Supriza pregătită de noi a fost gustată cu bucurie de peste 500 de mici vizitatori pe care i-am numărat doar până la miezul zilei la planetariu și alți 500 la Muzeul de Mineralogie Baia Mare. Mulți alții sunt așteptați! Noi le urăm tuturor copiilor LA MULȚI ANI! de ziua lor și o vacanță grozavă plină de bucurii și așteptări împlinite!

Planetariul Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.