Update – ”Săptămâna Familiei – Săptămâna fără TV”. 1000 de vizitatori cu intrare gratuită în ziua de 12 aprilie 2011 la Muzeul de Mineralogie și Planetariul Baia Mare

Zibo a revenit în Baia Mare pe 12 aprilie 2011, când aproape 1000 de vizitatori au beneficiat de intrare liberă și au trecut pragul Muzeului de Mineralogie și al Planetariului Baia Mare, bucurându-se de oferta activităților propuse de cele două instituții.

Asociația Zibo-Help din Satu Mare a organizat la nivel național, în perioada 11-16 aprilie 2011 acțiunea ”Săptămâna Familiei – Săptămâna fără TV”, cu deviza ”Stop violenței TV!”, pentru conștientizarea pericolelor pe care le are afișarea scenelor violente în cadrul unor programe sau emisiuni TV, oferind ca alternativă vizitarea muzeelor, a teatrelor, bibliotecilor și participarea publicului la activități educaționale dedicate.

Aflată la a doua ediție națională, această acțiune a fost la Baia Mare un succes, prin prezența a aproape 1000 de participanți, majoritatea reprezentând-o grupurile școlare și pensionarii, categorii de public pentru care Muzeul de Mineralogie Baia Mare intenționează să realizeze în următoarea perioadă programe culturale personalizate.

Mulțumim televiziunilor locale, presei scrise și digitale pentru mediatizarea acestei acțiuni, iar mai multe informații despre reușita acțiunii la nivel național puteți găsi pe adresa www.zibo.ro

Crișan Petru Ciprian

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.