OMENIREA SE AFLĂ ÎN FAȚA CELUI MAI IMPORTANT MOMENT DIN ISTORIA SA!

Surse Wikileaks, care doresc să-și păstreze anonimatul, au dezvăluit aseară, pe versiunea „capture” islandeză a portalului, că o navă extraterestră uriașă se află pe orbita Pământului încă de acum 3 ani.

Mai mult, gaura de ozon din atmosfera Terrei, care acum amenință Europa Centrală și de Sud Est ar fi fost provocată neintenționat de prima tentativă de aterizare pe Terra a navei aliene. Aceste date sunt constatările oferite administrației americane de către NASA, în cadrul unui raport secret care, iată, a ieșit la lumină.

Surse adiacente confirmă faptul că Washingtonul a realizat deja primul contact cu extratereștrii, în 2008, lângă Bethel, în Alaska. Mesajul primit de americani prin semnale luminoase și acustice, dar și proiecții tridimensionale laserizate, ar fi sunat astfel: ”Etse unu eilirpa”, ceea ce în limba uichipediană ar însemna: ”venim în pace, aducem prosperitate și jucării pentru copii!”.

Această știre extraordinară, care din motive de securitate nu a fost mediatizată, decât limitat și cenzurată în 187 de state de pe glob, cu excepția Chinei, ne-a determinat aseară să scoatem pentru teste noile telescoape automatizate însă, datorită excesului de lumină urbană și a turbulențelor atmosferice, nu am reușit să vedem mai nimic la coordonatele precizate. Cum ne pregătim de observații astronomice publice cu noua tehnică, am hotărât să trecem printre țintele pe care le vom ataca și nava uichipediană. Din rațiuni de siguranță planetară nu putem divulga coordonatele pe care se află nava. Dar … vom reveni cu detalii!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.