The next Big Thing!

Dacă ați pierdut lansarea colecției primăvară-vară de telescoape, acum este momentul să nu ratați. Din clasa old fashion stuff, sau retrotelescopus, modelul de telescop newtonian 70/450 este mai mult decât o jucărie, în condiții de criză economică globală (al doilea val), este în fapt … soluția!

Astromagazinul din Baia Mare are plăcerea să vă prezinte un model de telescop realizat din carton de calitate, perfect funcțional! Deține o oglindă principală Baader de 70 mm, cu o distanță focală de 450 mm. Ocularele din sticlă acrilică oferă puteri de mărire de 16x și 30x. Prețul acestui telescop din carton … perfect funcțional este de 79 de lei, iar cu numai 25 de lei puteți diversifica opțiunile printr-un filtru solar creat special pentru acest model, de asemenea un model din carton ce permite observarea Soarelui prin faimosul filtru Baader.

Acum 400 de ani și aproape încă unul, Galileo Galilei își construia propriul telescop în taina camerei sale de studiu. Acum și Dumneavoastră puteți să-i urmați exemplul, să vă făuriți propriul telescop, prin modelul din carton pe care Astromagazinul de pe strada Coșbuc vi-l pune la dispoziție! Cer senin!

Planetariul Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.