BILETUL UNIC: REAMINTIM VIZITATORILOR NOȘTRI CEA MAI GENEROASĂ OFERTĂ

Una dintre cele mai frumoase inițiative de promovare a muzeelor băimărene și crearea de facilități pentru vizitatorii Maramureșului a fost inițierea de către Consiliul Județean Maramureș, în colaborare cu Muzeul de Mineralogie Baia Mare, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare, Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie și Bastionul Măcelarilor a BILETULUI UNIC. Valabil timp de 15 zile, acest bilet unic permite vizitarea tuturor muzeelor din Baia Mare la un tarif preferențial, în prețul vizitării unui muzeu intrând accesul la cinci muzee.

Biletul unic poate fi achiziționat la oricare dintre cele cinci muzee înscrise în program. Avantajul accesării acestei oferte nu este doar de ordin economic, ci este o invitație de a cuprinde cu ochiul, urechea și sufletul Maramureșul cultural tezaurizat prin patrimoniul și activitățile sale interactive cu publicul. Un muzeu de artă, unul de istorie, unul de etnografie, unul de mineralogie și unul de științe ale spațiului cosmic – situate relativ aproape de centrul istoric al orașului: Vă invităm să explorați cultural Baia Mare prin intermediul muzeelor sale și patrimoniului excepțional prezentat aici.

Bilet UNIC pentru Muzee
Consiliul Județean Maramureș

  • 25 lei – adulți;

  • 15 lei – pensionari;

  • 05 lei – preșcolari, elevi, studenți.

Valabilitate: 15 zile

Crișan Ciprian – muzeograf

MSABM

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.