SĂ ÎNCEAPĂ IUNIADA: MARȚI 1 IUNIE 2021 – PLANETARIUL ESTE DESCHIS PENTRU COPII ȘI NU NUMAI

SĂ ÎNCEAPĂ IUNIADA: MARȚI 1 IUNIE 2021 – PLANETARIUL ESTE DESCHIS PENTRU COPII ȘI NU NUMAI

Pe 1 iunie, în anul 1957, Televiziunea Română a transmis prima emisiune pentru copii de la Teatrul Țăndărică din București. Pentru că: 1 iunie este ZIUA COPILULUI și – chiar dacă este zi liberă legală, în acest an – 2021 – vom ține DESCHIS pentru publicul nostru, iar copiii – de ziua lor – vor avea intrarea liberă.
 
IUNIADA începe – la PLANETARIU – cu o zi plină de activități, între orele 9.00 – 15.30, oferite copiilor de Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare în colaborare cu muzeologul Andrei Avram, care va coordona un atelier de experimente științifice interactive pentru cei mici, timp în care însoțitorii lor și ceilalți vizitatori, se pot bucura de spectacolul cosmosului, oferit în cupola planetariului.
 
Accesul la atelierul educational și vizitarea planetariului – sunt condiționate de purtarea măștii de protecție – conform normelor legale în vigoare.
 
Iuniada va cuprinde și alte evenimente interesante, cum ar fi Eclipsa Parțială de Soare din 10 iunie și Noaptea Muzeelor din 12 iunie 2021 și altele, asupra cărora vom reveni.
Vă așteptăm!
 

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.