OFERTĂ DE NEREFUZAT DE LA COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE. ÎN ZILELE DE MARȚI – MIERCURI ȘI JOI – PROGRAM EXTINS PÂNĂ LA ORA 19.00. ACCES DIN ORĂ ÎN ORĂ

Complexul Astronomic Baia Mare a fost nevoit să suspende, să amâne sau să anuleze câteva acțiuni din agenda anului 2020, dar – în nici un caz – nu renunță la întâlnirea cu publicul său, în special turiștii sosiți în Maramureș din toată țara sau din străinătate.

Pentru a asigura o experiență confortabilă de vizitare, PLANETARIUL DIN BAIA MARE și-a extins programul cu publicul în zilele de MARȚI, MIERCURI și JOI, când spectacolele de planetariu sunt prezentate din oră în oră, prima intrare fiind la 9.00, iar ultima intrare la ora 18.00.

Mulți vizitatori au sugerat, de-a lungul timpului, un program de vizitare mai accesibil, care să le permită accesul și după ora 16.00, la planetariu. Iar Complexul Astronomic Baia Mare a venit în întâmpinarea acestor solicitări și oferă un program de vară convenabil, atât pentru băimăreni, cât și pentru oaspeții sosiți în Maramureș.

Fiecare dintre noi poate fi erou la planetariu, purtând masca de protecție în timpul călătoriei imersive până la marginea Universului. Portalul cosmic băimărean este dotat cu covor igienizant, dispenser automat de dezinfectant, lămpi cu ultraviolete virucide și bactericide, ventilatoare performante care schimbă tot aerul din cupolă într-un timp foarte scurt și un sistem modern digital de navigare prin spațiul cosmic. Spectacolul digital are durata de 31 minute, iar vizitarea expozițiilor poate dura alte 10-15 minute.

Program:
MARȚI – JOI: 9.00 – 19.00 (ACCES DE LA ORELE: 9.00; 10.00; 11.00; 12.00; 13.00; 14.00; 15.00; 16.00; 17.00; 18.00)

VINERI – DUMINICĂ: 9.00 – 16.00
LUNI: ÎNCHIS.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.