HUBBLE30. CE A VĂZUT TELESCOPUL SPAȚIAL HUBBLE DE ZIUA DUMNEAVOASTRĂ ANIVERSARĂ?

CE A VĂZUT TELESCOPUL SPAȚIAL HUBBLE CÂND A FOST ZIUA DUMNEAVOASTRĂ DE NAȘTERE?

Telescopul spațial Hubble explorează universul 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână. Asta înseamnă că a observat o nestemată fascinantă, inclusiv de ziua Dvs. de naștere.

Spre ce anume a privit Hubble într-o anume zi, care este și ziua nașterii Dumneavoastră (fără an, ok? Hubble a fost lansat în 1990)? Introduceți ziua și luna – pentru a afla. Apoi puteți da share la acest rezultat prietenilor dumneavoastră, în social media, utilizând #Hubble30.

Accesați pagina chestionar!!!

Par example, ce a văzut oare Hubble de ziua de naștere a Planetariului Baia Mare, adică 1 iulie?

Păi, pe 1 iulie, în 1993, Telescopul Spațial Hubble a capturat o imagine a celor mai strălucitoare nuclee, dintr-un șir de aproximativ 20 de obiecte-fragmente ce compun cometa P / Shoemaker-Levy 9. Cometa se prăbușește către coliziunea din iulie 1994 cu planeta Jupiter.

COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.