FESTIVALUL CASTANELOR 2015: HAI LA PLANETARIU!

montajmic

Complexul Astronomic Baia Mare organizează, în cadrul ”Festivalului Castanelor”, Joi – 24 septembrie și Vineri – 25 septembrie – două evenimente cultural educative, înscrise în calendarul ”Zilelor Constelațiilor Românești Tradiționale”, manifestare anuală.

Joi – 24 septembrie 2015, între orele 10.00 – 14.00, publicul de orice vârstă este invitat să participe gratuit la un concurs de recitat poezii cu temă astronomică (cosmo-poezie), la concursul Desenarium ce vă oferă ocazia, prin intermediul unui personaj inedit, să creați propriile dumneavoastră constelații și nu numai, iar de la ora 12.00 – Raliul JFF – dedicat posesorilor de mașinuțe teleghidate (copii sau adulți) oferă în premieră ocazia de a câștiga un premiu cu ajutorul jucăriilor dumneavoastră! Regulamentul concursului de mașinuțe teleghidate sau alte mini-vehicule trase de sfoară permite, de astă dată, participarea și a personalului planetariului.

Vineri – 25 septembrie 2015, între orele 21.00 – 24.00, vom naviga împreună pe cerul de noapte, dacă vremea ne va permite. În cazul unor condiții nefavorabile, seara astronomică va fi reprogramată!

Intrarea este liberă la ambele evenimente.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.