FESTIVALUL CASTANELOR 2015: HAI LA PLANETARIU!

montajmic

Complexul Astronomic Baia Mare organizează, în cadrul ”Festivalului Castanelor”, Joi – 24 septembrie și Vineri – 25 septembrie – două evenimente cultural educative, înscrise în calendarul ”Zilelor Constelațiilor Românești Tradiționale”, manifestare anuală.

Joi – 24 septembrie 2015, între orele 10.00 – 14.00, publicul de orice vârstă este invitat să participe gratuit la un concurs de recitat poezii cu temă astronomică (cosmo-poezie), la concursul Desenarium ce vă oferă ocazia, prin intermediul unui personaj inedit, să creați propriile dumneavoastră constelații și nu numai, iar de la ora 12.00 – Raliul JFF – dedicat posesorilor de mașinuțe teleghidate (copii sau adulți) oferă în premieră ocazia de a câștiga un premiu cu ajutorul jucăriilor dumneavoastră! Regulamentul concursului de mașinuțe teleghidate sau alte mini-vehicule trase de sfoară permite, de astă dată, participarea și a personalului planetariului.

Vineri – 25 septembrie 2015, între orele 21.00 – 24.00, vom naviga împreună pe cerul de noapte, dacă vremea ne va permite. În cazul unor condiții nefavorabile, seara astronomică va fi reprogramată!

Intrarea este liberă la ambele evenimente.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.