GHID INFORMATIV LUNAR GRATUIT PENTRU VIZITATORI ȘI SURPRIZE INTERACTIVE

infosept2

De la începutul lunii august, toți vizitatorii Complexului Astronomic Baia Mare primesc un buletin informativ lunar realizat de instituție, în care, alături de prezentarea pe scurt a ceea ce pot să vadă la planetariu, sunt publicate calendarul astronomic al lunii în curs și alte informații utile și – sperăm – interesante.

În plus, feedback-ul excelent receptat în cartea de impresii, ne-a dat imboldul de a aștepta fiecare vizitator cu o surpriză interactivă, secretă și … educativă.

Luna septembrie este o lună bogată în evenimente astronomice, așa încât  aveți toate motivele din lume să treceți și pe la Complexul Astronomic Baia Mare, pentru o întâlnire cu astronomia și pentru a intra în contact direct cu Universul.

Ciprian Crișan

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.