GHID INFORMATIV LUNAR GRATUIT PENTRU VIZITATORI ȘI SURPRIZE INTERACTIVE

infosept2

De la începutul lunii august, toți vizitatorii Complexului Astronomic Baia Mare primesc un buletin informativ lunar realizat de instituție, în care, alături de prezentarea pe scurt a ceea ce pot să vadă la planetariu, sunt publicate calendarul astronomic al lunii în curs și alte informații utile și – sperăm – interesante.

În plus, feedback-ul excelent receptat în cartea de impresii, ne-a dat imboldul de a aștepta fiecare vizitator cu o surpriză interactivă, secretă și … educativă.

Luna septembrie este o lună bogată în evenimente astronomice, așa încât  aveți toate motivele din lume să treceți și pe la Complexul Astronomic Baia Mare, pentru o întâlnire cu astronomia și pentru a intra în contact direct cu Universul.

Ciprian Crișan

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.