”Lâna de aur” a Planetariului Baia Mare: 4000 de prieteni pe Facebook!

Am fi putut trece cu vederea așa ceva. Nu ne place în mod deosebit să ne lăudăm, chiar și atunci când avem cu ce. Dar … de astă dată vom face excepție, pentru că după mai bine de un an, de când Planetariul Baia Mare a pornit în expediția sa neo-argonautică pe oceanul comunității globale al rețelei Facebook, de câteva zile am ajuns la țărm. Nu este destinația finală! Însă am găsit noul continent, am aflat ”lâna de aur”.

Planetariul Baia Mare a depășit, de câteva zile, pragul psihologic de 4000 de prieteni pe rețeaua socială globală Facebook. Cu siguranță, mulți dintre prietenii noștri s-au bucurat de regăsire. Poate nu ne-am mai văzut de ani buni, sau tocmai ne-am întâlnit și am decis să ținem legătura … Pe mulți alții, pe care îi cunoaștem sau ne cunosc, încă îi căutăm și îi vom găsi …

”Lâna de aur” este comunicarea directă cu publicul nostru, posibilitatea de al informa cu viteza luminii, dorința de evaluare implicită a activității noastre și chestionarea formală sau informală a publicului în legătură cu serviciile pe care Planetariul Baia Mare le pune la dispoziție.

New Media oferă substanță discursului nu doar individual ci și celui instituțional, creând posibilitatea dialogului, a schimbului de opinii, a criticii – dacă este cazul, sau a retoricii, dacă este necesară. Comunicarea cu publicul este vitală unei instituții și virtualizarea, digitizarea esenței ofertei culturale muzeale și contactul direct cu fiecare vizitator sau potențial vizitator marchează o nouă dimensiune relațională, muzeul fiind atât comunicator cât și receptor, iar reflectarea valorii actului cultural în conștiința fiecărui participant devine vitală pentru o instituție culturală modernă a secolului XXI! Ok, nu vrem o medalie pentru că avem 4000 de prieteni pe Facebook, dorim doar să spunem că o asemenea audiență imediată ne onorează și ne obligă!!!

Mulțumim tuturor prietenilor Planetariului Baia Mare, fanilor și vizitatorilor noștri!

LA REVEDERE PLĂCUTĂ!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.