Zibo revine la Planetariul Baia Mare pe 12 aprilie 2011!

Cum ar fi fost lumea fără eroi? Fără Prometeu, care să fi adus oamenilor focul înapoi din cer, fără Hercule care să fi salvat lumea de monștri, fără Superman, fără Omul Păianjen sau Femeia bionică, fără Astro Boy sau fără Hana Montana (ultimul exemplu este pur și simplu o glumă nevinovată!)? Aceștia și mulți alții, nemenționați, nu sunt doar ficțiuni – sunt întruchiparea simbolică a ceea ce este fundamental în om – credința în valorile perene, așa cum ar fi BINELE sau ADEVĂRUL și ne putem regăsi în ei în măsura în care nu stăm deoparte și ne implicăm activ în realitate, în viața socială, încercând să facem bine semenilor, benevol, fără să așteptăm ceva în schimb.

Eroii menționați sunt, poate, doar figuri fictive … Însă în lumea largă există mulți eroi adevărați, care se implică, pun suflet în ceea ce fac pentru comunitate și un viitor mai bun pentru generațiile următoare, pe care suntem obligați moral să îl asigurăm. Și dumneavoastră puteți fi EROU! Dacă nu știți, însă, ce aveți de făcut (deși este foarte simplu!), priviți în acțiune un EROU ADEVĂRAT! Pentru că avem vești bune!

În săptămâna 11-16 aprilie 2011 Zibo se întoarce, pentru o nouă serie de aventuri romantice și eroice prin care va încerca să ne ajute să decelăm ce este bine și ce este rău la TV, să ne învețe cum să ne ferim de violența vizuală a unor programe insinuante care nu au emergență educativă și culturală. Zibo însă nu se va lupta cu televiziunile ci … îți va oferi alternativa! Alternativa vizitării unui muzeu, a unui teatru, a unei grădini zoologice ș.a.m.d. Din capul locului vă spunem că Zibo ne-a contactat și a obținut pentru data de 12 aprilie 2011 vizitare gratuită la Planetariul Baia Mare. Ce vom pregăti pentru Dumneavoastră … nu veți știi decât dacă veți veni!

Amănunte despre acest program puteți afla de pe site-ul planetei Zibo!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.