În India … printre tibetani!

Asociația de artă fotografică ”Ars Rivulinae Vision”, Consiliul Județean Maramureș, Muzeul de Mineralogie Baia Mare și Planetariul Baia Mare vă invită la o seară cu totul specială, miercuri – 23 martie 2011, la orele 18.00, cu tema ”India … printre tibetani”. Vă propunem un itinerar vizual și cultural ce vă va purta la Dharamshala, la poalele Himalayei, prin intermediul ilustrației fotografice și a expunerii fotografului documentar Emil Pop. Ambientul muzical specific va fi completat de câteva surprize care, cu siguranță, vor fi apreciate și ne vor introduce în … atmosferă!

Muzeul de Mineralogie Baia Mare, prin Planetariu – este gazda acestui eveniment cu totul special care, după recitalul poetic interactiv susținut de actorul Paul Antoniu în toamna anului trecut, ne oferă ocazia unei noi colaborări interdisciplinare, menită să lărgească orizontul de comunicare cu publicul larg și să-i ofere acestuia oportunitatea de a trece pragul uneia dintre cele mai reprezentative instituții culturale a comunității noastre: Planetariul Baia Mare. Vă așteptăm!

Crișan Petru Ciprian

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.