În India … printre tibetani!

Asociația de artă fotografică ”Ars Rivulinae Vision”, Consiliul Județean Maramureș, Muzeul de Mineralogie Baia Mare și Planetariul Baia Mare vă invită la o seară cu totul specială, miercuri – 23 martie 2011, la orele 18.00, cu tema ”India … printre tibetani”. Vă propunem un itinerar vizual și cultural ce vă va purta la Dharamshala, la poalele Himalayei, prin intermediul ilustrației fotografice și a expunerii fotografului documentar Emil Pop. Ambientul muzical specific va fi completat de câteva surprize care, cu siguranță, vor fi apreciate și ne vor introduce în … atmosferă!

Muzeul de Mineralogie Baia Mare, prin Planetariu – este gazda acestui eveniment cu totul special care, după recitalul poetic interactiv susținut de actorul Paul Antoniu în toamna anului trecut, ne oferă ocazia unei noi colaborări interdisciplinare, menită să lărgească orizontul de comunicare cu publicul larg și să-i ofere acestuia oportunitatea de a trece pragul uneia dintre cele mai reprezentative instituții culturale a comunității noastre: Planetariul Baia Mare. Vă așteptăm!

Crișan Petru Ciprian

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.