PRELUNGIM TABĂRA DE ȘTIINȚĂ ȘI ÎN LUNA AUGUST …

PRELUNGIM TABĂRA DE ȘTIINȚĂ ȘI ÎN LUNA AUGUST …

Datorită solicitărilor venite din partea părinților, dar și pentru că în cele șase sesiuni inițiale, numărul locurilor a fost limitat la 20 de participanți per grupă (fiind astfel în situația de a respinge înscrierea unor copii pentru anumite intervale de timp), Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare a hotărât prelungirea taberei de știință și în luna august 2023, în aceleași condiții și cu același tarif de acces, dar cu o săptămână de pauză, în intervalul 15 – 18 august. Așadar, sesiunile pentru care puteți opta și sunt: 1-4 august, 8-11 august, 22-25 august și 29 august – 1 septembrie 2023. Așteptăm să ne contactați cât mai curând pentru înscrieri.

Tabăra de știință constă în apropierea de astronomie (1 oră/zi) – sub îndrumarea unui ghid al planetariului și efectuarea de experimente științifice și demonstrații de fizică aplicată (2 ore/zi), oferite de dl.Andrei Avram. Pauze din oră în oră, mișcare prin parcul în aer liber sistemul solar, cunoștințe noi și participare directă la tot ce se întâmplă.

 

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.