ASTROMANIA IV LA COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

 Începând de marți, 19 iunie 2018 – se pot face înscrieri la scoala de vară ASTROMANIA propusă de Complexul Astronomic Baia Mare, cu derulare în perioada 3 – 27 iulie, în două serii principale, pe două grupe de vârstă. Ajuns la a patra ediție, acest program educațional este în același timp un curs intensiv de astronomie și o tabără de știință aplicată, în care experimentele interactive, temele incitante, atelierele artistice creative și recreative, cursurile de astro-fotografie, optică astronomică și astro-filatelie, precum și ”evadarea” imaginară în astrofizică și astronautică, vor fi îmbinate cu joaca și jocurile de societate sau sportive, pentru că mișcarea este la fel de importantă ca și apa, nu-i așa?

Înscrierile copiilor se fac la sediul planetariului, din strada George Coșbuc, nr. 16, în zilele de Marți – Vineri, între orele 8 – 15. Se cuvine să precizăm că numărul locurilor este limitat, iar înscrierea se face pe serii, în funcție calendarul și planurile de vacanță ale copiilor. Tariful pentru participare este de 8 lei pe zi, de participant și reprezintă minima contribuție necesară pentru acoperirea unei părți mici din bugetul programului. Așadar, este obligatorie!

PROGRAMUL EDUCAȚIONAL ASTROMANIA LA COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE:

Se desfășoară în două serii principale în perioada 3 – 27 iulie 2018:

Seria I : 3 – 6 iulie  și 10 – 13 iulie I grupa 1 de varstă 6 – 10 ani I grupa 2 de vârstă 11 – 15 ani I

Seria II: 17 – 20 iulie – 24 – 27 iulie  I grupa 1 de varstă 6 – 10 ani I grupa 2 de vârstă 11 – 15 ani I

Programul se derulează – pentru fiecare serie în parte – în zilele de Marți – Miercuri – Joi – Vineri, între orele: 9.00  – 12.00 grupa 1 și 12.00 – 15.00 grupa 2.

Puteți descărca pliantul programului în format pdf 1 (read by page) sau format pdf 2 (foldable).

Notă: Rugăm părinții sau alți însoțitori să-și instruiască copiii participanți privind regulile de bună purtare într-o instituție publică și cordialitate față de alți participanți.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.