INFORMARE PUBLICĂ PRIVIND EVALUAREA MANAGEMENTULUI COMPLEXULUI ASTRONOMIC BAIA MARE PENTRU PERIOADA 2014 – 2017

Având în vedere evaluarea managementului instituției noastre pentru perioada 2014 – 2017, în conformitate cu prevederile art. 41, alin. 3, din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 189/2008, privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, Secretariatul Comisiei de Evaluare a Managementului pentru Complexul Astronomic Baia Mare, prin adresa Nr.9508/09.10.2017, comunică domnului Ignat Ovidiu, manager nota obținută la evaluare: 9,72.

Având în vedere că rezultatul evaluării finale este mai mare de nota 9, în conformitate cu prevederile art.43 din OUG nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, domnul director Ovidiu Ignat are dreptul de a prezenta un nou proiect de management.

Semnează membrii Secretariatului Comisiei de Evaluare.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.