LA MULȚI ANI TUTUROR COPIILOR! ASTĂZI INTRAREA LA PLANETARIU ESTE GRATUITĂ PENTRU COPII!

fb1iunie

Complexul Astronomic Baia Mare oferă intrarea gratuită pentru copii astăzi, 1 iunie 2016, cu ocazia sărbătoririi ZILEI COPILULUI. Copiii sunt publicul nostru favorit și ei reprezintă viitorul țării noastre și al omenirii pe această uriașă navă orbitală care este planeta noastră, în raport cu Soarele.

Complexul Astronomic Baia Mare a înțeles în mai multe ocazii că pasiunea pentru astronomie nu are vârstă și și-a adaptat programele educaționale pentru publicul tânăr. Le urăm copiilor o zi minunată, o vacanță frumoasă și îi așteptăm, la începutul lunii iulie la școala astronomică de vară. Vom reveni cu amănunte.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Multumesc. Ma

    Sent from my iPhone

    >

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.