COMPLEXUL ASTRONOMIC VĂ INVITĂ – VINERI SEARA – SĂ TESTAȚI ”MAȘINA TIMPULUI”

AFIS ZILELE BAII MARI mic

În cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Baia Mare, Complexul Astronomic Baia Mare vă invită, Vineri 29 mai 2015, între orele 21.00 – 24.00 la o serată cultural-astronomică, cu totul specială, dedicată Băii Mari.

În cadrul programului oferit, mașina timpului, prin intermediul spectacolelor de planetariu, vă va conduce în trecut, în anul 1329 – anul atestării documentare a localității noastre, iar vizitarea în nocturnă a expozițiilor deschise ar putea deschide apetitul pentru observații astronomice cu telescopul în curtea planetariului asupra Lunii și planetelor Jupiter și Saturn. Să sperăm că vremea va permite atingerea și altor ținte cosmice ale cerului de noapte.

Ciprian Crișan

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.