REZULTATUL Soluţionării contestaţiei la concursul organizat în vederea încredinţării managementului Complexului Astronomic Baia Mare

CONSILIUL JUDETEAN MARAMUREŞ SECRETARIATUL COMISIEI DE SOLUŢIONARE  A CONTESTAŢIILOR

REZULTATUL

Soluţionării contestaţiei la concursul organizat în vederea încredinţării managementului Complexului Astronomic Baia Mare

În urma analizării contestaţiei depuse, comisia de soluţionare a contestaţiilor numită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului judeţean Maramureş nr. 255/2014, a stabilit următoarele:
Nr.crt. Numele şi prenumele Observaţii
1. BOB IOAN Respingerea contestaţiei
Secretariatul comisiei de soluţionare a contestaţiilor,

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Nu stiu la ce a mai depus contestatie! La timpuri noi, oameni noi! Firar sa fie, exact ca la Hong-Kong! Oamenii nu pricepe că cei care conduce, trebuie să pună pe funcții de conducere oameni de încredere, de bază, nu-i așa? Și ce contează altele … Să fie ce-o fi, trăiască PSD-ul și Florin Tătaru, pe care io dau like și basta! Și ăsta e de bază, numa să reușea să scoată pușca de unde ie!

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.