ASTĂZI 15.10.2013, ORA 13.00: ZIUA CONSTELAȚIILOR ROMÂNEȘTI TRADIȚIONALE LA BAIA MARE (BULEVARDUL TRAIAN NR.8)

Astăzi 15.10.2013, la ora 13.00 – în sala de conferințe a Muzeului de Mineralogie Baia Mare din Bulevardul Traian, nr.8 – are loc evenimentul ”ZIUA CONSTELAȚIILOR ROMÂNEȘTI TRADIȚIONALE LA BAIA MARE”, manifestare ce va fi transmisă LIVE/în DIRECT pe site-ul http://www.crt.ro.com

Acțiunea prezintă importanța acestui proiect și plus valoarea adusă de Planetariul Baia Mare prin adăugarea a încă 30 de constelații populare românești la cele consacrate în prima ediție a proiectului precum și celelalte produse ale proiectului care vor menține constelațiile românești în atenția publicului.

Muzeul de Mineralogie Baia Mare- Planetariul Baia Mare este inițiatorul și coordonatorul acestui proiect cultural național sprijinit de Administrația Fondului Cultural Național. — la Muzeul de Mineralogie Baia Mare.

Admin

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariul Baia Mare esre primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - una din porțile stelare de excelență ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu România și Europa de Sud-Est - în cadrul Complexului Astronomic Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.