EXPOZIȚIA ITINERANTĂ SEMNELE CERULUI – CONSTELAȚII ROMÂNEȘTI TRADIȚIONALE – LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ”PETRE DULFU” BAIA MARE

Miercuri, 4 aprilie 2018, la ora 17.00, în Salonul Artelor de la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare – va avea loc vernisajul expoziției itinerante duble ”Semnele Cerului”, expoziție de fotografii semnate de Ilie Tudorel, si a expoziției digitale multimedia ”Constelații Românești Tradiționale”, oferită de Complexul Astronomic Baia Mare.

Această manifestare culturală, dedicată ”Anului European al Patrimoniului Cultural – 2018” și găzduită cu generozitate de Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, aduce în atenția publicului simbolistica tradițională a cerului și constelațiile originale românești ca elemente de patrimoniu cultural imaterial cu valoare universală.

Expoziția va fi accesibilă publicului larg în perioada 4 – 14 aprilie 2018, cu orar de vizitare Luni-Vineri (8.00 – 19.00), iar Sâmbătă, între orele 9.00 – 14.00.

Complexul Astronomic Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.