PROGRAM SPECIAL ÎN PERIOADA 30 NOIEMBRIE – 4 DECEMBRIE 2023: MUZEUL DE ȘTIINȚE ASTRONOMICE BAIA MARE NU ARE PROGRAM CU PUBLICUL

PROGRAM SPECIAL ÎN PERIOADA 30 NOIEMBRIE – 4 DECEMBRIE 2023: MUZEUL DE ȘTIINȚE ASTRONOMICE BAIA MARE NU ARE PROGRAM CU PUBLICUL

Conform Codului Muncii, zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie sunt zile nelucrătoare, iar conform HG 96 din 2022, ziua de 2 decembrie este nelucrătoare, de asemenea, cu recuperare. La acestea vom alătura zilele de weekend 3 și 4 decembrie 2023, când vom ține Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare – ÎNCHIS – pentru realizarea unor lucrări de reparații în cupola planetariului.

Ne cerem scuze pentru orice fel de inconvenient. Pe de altă parte, făcând abstracție de lipsa personalului necesar pentru acoperirea zilelor de sărbătoare (când, oricum – majoritatea muzeelor sunt închise), aceste zile sunt uneori absolut necesare pentru efectuarea de modernizări, reparații, revizii sau verificări tehnice.

Mulțumim pentru înțelegere!

EXTRAS:

30 NOIEMBRIE 2023: ÎNCHIS (CM)

01 DECEMBRIE 2023: ÎNCHIS (CM)

02 DECEMBRIE 2023: ÎNCHIS (HG)

03 DECEMBRIE 2023: ÎNCHIS (RP)

04 DECEMBRIE 2023: ÎNCHIS (RP)

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.