PAȘAPORTUL DE SĂNĂTATE LA ACCESUL ÎN PLANETARIU

PAȘAPORTUL DE SĂNĂTATE LA ACCESUL ÎN PLANETARIU

Ca urmare a Hotărârii nr. 91 din 22.10.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, accesul în incinta Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare va fi permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau a unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 ore, sau rezultatul unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 ore.

E clar că planeta noastră nu prea este protejată de acest virus, dar puteți contribui, știți Dumneavoastră cum, la salvarea celorlalte planete, nevinovate, care nici nu se află foarte departe de noi: Mercur (4,56 minute lumină), Venus (2,2 minute lumină), Marte (3 minute lumină), Jupiter (32,9 minute lumină), Saturn (67 minute lumină), Uranus (157 minute lumină), Neptun (241 minute lumină). Cât despre Pluto, încă nu ne îngrijorăm, răspunderea este totalmente pe umerii Uniunii Astronomice Internaționale!

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.