NOTIFICARE DE MODIFICARE A PROGRAMULUI PLANETARIULUI BAIA MARE

Începând cu data de 18.07.2020, orarul de vizitare al PLANETARIULUI BAIA MARE se modifică după cum urmează: MARȚI – JOI: deschis între orele 9.00 – 19.00 și VINERI  – DUMINICĂ: deschis între orele 8.00 – 16.00. LUNI – ÎNCHIS.

Ore de acces: 9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 de marți până joi, respectiv 9,10,11,12,13,14,15 de vineri până duminică.

Acest program de vară, extins în timpul săptămânii până la ora 19.00 corespunde dorinței Complexului Astronomic Baia Mare de a oferi vizitatorilor intervale de timp generoase în care să își poată realiza vizita la planetariu, având garanția spațiului de securitate sanitară și confortul fizic și psihic necesar unei vizite pe tărâmul științei și al culturii.

Accesul în cupola planetariului se va face la interval de o oră, iar nu două, ca până acum, iar demonstrațiile de planetariu din cupolă vor fi cvasi-digitale full-dome, operate cu sistemul digital ROVER de la ROSCOSMOS.

Accesul în spațiile Complexului Astronomic Baia Mare este condiționat de purtarea măștii (proprii) de protecție sanitară, de igienizarea mâinilor la intrare și de acceptul scanării termice epiteliale. Persoanele cu simptome precum tuse, strănut, temperatură ar trebui să evite expunerea proprie și a celorlalți în spații închise. Complexul Astronomic Baia Mare deține mijloace și tehnologii avansate de igienizare a spațiilor și poate oferi vizitatorilor săi, în condițiile respectării regulilor de mai sus, o experiență inedită și cuprinzătoare privind Universul.

COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Despre COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE

Planetariu Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de aproape o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

OPINIA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.