SCIENCE SMS – O INVITAȚIE PUBLICĂ DE LA NASA PENTRU A VĂ TRIMITE NUMELE SPRE MARTE ÎNCEPÂND CHIAR CU PRIMUL ZBOR DE TEST ORION

Aceasta este șansa Dumneavoastră de a participa la ”Călătoria spre Marte” organizată de NASA și la primul zbor al navei Orion care ar putea transporta oameni către Planeta Roșie.

NASA vă invită să vă trimiteți numele pe Marte. Iar aventura începe cu primul test de zbor numit Exploration Flight Test-1 (EFT-1), programat pentru lansare pe 4 Decembrie, de la Cape Canaveral din Florida.

NASA tocmai a anunțat că publicul își poate înscrie numele pentru includere într-un microcip, ce va fi prezent la bordul navei cosmice în timpul zborului dincolo de orbita joasă a Terrei, incluzând Marte.

Alăturați-vă celor peste 17.000 de participanți ce s-au înscris în numai câteva ore. De vreme ce misiunea ORION EFT-1 va fi lansată în mai puțin de două luni, termenul limită pentru a vă înregistra este 31 Octombrie 2014.

READ MORE

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.