Arată-i că o iubești și cumpără-i un telescop!

Pssstttt!!! Să nu spuneți nimănui! În fiecare săptămână, aproape, un telescop din astromagazinul nostru se transformă într-un cadou neprețuit, și alți ochi să alătură celor ce scrutează cerul cu pasiune și interes în căutarea aventurii, a misterelor și … a cunoașterii! Mai mult, cele mai multe dintre aceste unelte optice de mărire pot fi utilizate și pentru observații în natură sau pentru ”spionajul” domestic! Niciodată în istoria tehnicii, telescoapele nu au fost mai accesibile, mai ieftine și mai pline de promisiuni!

Astromagazinul din Baia Mare nu comercializează stele sau planete recent descoperite, nici pământ fertil pe Lună ori biscuiți astronautici! Dacă doriți însă unelte optice pentru pasiunea sau curiozitatea Dumneavoastră, dacă vă interesează tot ce mișcă în Univers și aveți nevoie de o cheie pentru a deschide poarta misterelor și a cunoașterii, locul cel mai bun pentru a începe este Planetariul Baia Mare și Astromagazinul său! Descoperă Universul!

Planetariul Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.