Colecția primăvara-vară 2010 de telescoape omegon

În acest an toate marile case de modă astronomică recomandă pentru purtat eleganţa şi simplitatea negrului.

Toaletele speciale, cu bogate accesorii şi opţiuni, realizate de celebrul designer şi producător de modă telescopică OMEGON pentru cele două anotimpuri ale veseliei luminii – primăvara şi vara – sunt recomandate în special pentru diversele momente speciale, mondene, de la sfârşitul unei săptămâni.

Luciul cu tentă mată al tablei acestor toalete telescopice induc o stare de calm, bună dispoziţie şi relaxare, iar oglinzile reflectoare, sau lentilele ocularelor şi compasul stativelor sunt tot atâtea jucării pe care le poţi combina cum doreşti.

Planetariul Baia Mare vă oferă, prin astromagazinul său, câteva exponate cu totul speciale, de gală astronomică, marca Omegon şi vă invită să alocaţi puţin din timpul Dumneavoastră pentru a vă bucura de momente nepreţuite alături de aceste toalete și accesorii astronomice formidabile, ce vă vor aduce cerul înstelat mult mai aproape, atât cât să-l puteţi atinge. Preţurile sunt de-a dreptul de dumping, aşa încât nu aveţi ce pierde, dimpotrivă!

Pentru comenzi anticipate, vă rugăm să apelaţi adresa de pe strada George Coşbuc nr.16

Planetariul Baia Mare

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.