Expozitie documentara de fotografii: ”Primul român în cosmos: Dumitru Prunariu” (1 iulie – 31 decembrie 2009)

expo prunariuExpoziția documentară de fotografii ”Primul român în cosmos: Dumitru Prunariu” este una dintre manifestările înscrise în programul aniversării a ”40 de ani de astronomie la Planetariul Baia Mare”. Deschisă pentru publicul larg în perioada 1 iulie – 31 decembrie 2009, această expoziție inaugurează noua sală multifuncțională a Planetariului Baia Mare (spațiu expozițional, sală de conferințe, sală de proiecții multimedia).

Vă invităm să vizitați această expoziție, cu totul specială, vă asigurăm, să navigăm împreună pe arca timpului din trecut, către prezentul noului Planetariu Baia Mare și, de ce nu, către viitor!

Despre PLANETARIU BAIA MARE

Planetariul din Baia Mare, primul planetariu public din România, și unicul din Transilvania, de mai bine de o jumătate de secol - este un portal cosmic ce vă pune în contact cu Universul. Din 2015 - cel mai modern planetariu analogic din România, iar din 2020 completat cu un planetariu digital - în cadrul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare. Spectacol și cunoaștere într-un singur loc!
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.